Opis forum
dy wyszłam z labolatorium popatrzyłem się na dziewczynę obok.
- M.. może.. będziemy razem podróżować? - zapytałem troche nieśmiało.. troche było mi głupio, że to ja powiedziałem taką rzecz. spóściłem głowę..
Użytkownik
- Wiesz... Mi to obojętne! - zaśmiałam się. - Chociaż... Razem raźniej...! Tylko zostaje jedna sprawa do omówienia... Jak się nazywasz? - zapytałam.

Z Jaja wyszła mała Eevee
-Ev... Powiedział pokemon i pobiegł w krzaki
- Je... jestem Sasuke.. - odpowiedziałem cicho. Odchyliłem głowę by ukryć coś na twarzy.. po chwili:
- No.. A więc.. Ty jesteś?
Użytkownik
- Ja jestem Diva. Miło mi - powiedziałam i spojrzałam na lisa. - A! Eevee, nie! - krzyknęłam. - Yyy... Chodź, pobiegnijmy za nią! - dodałam i pobiegłam za Eevee.
Ostatnio edytowany przez Diva Asura (2010-03-11 17:59:04)

Użytkownik
- Eevee, czy coś nie tak...? - spytałam. - Czy to twoi rodzice?

Przypatrywałem się uważnie.. (hmm... co tu więcej pisać..) Patzryłem na Shinxa siedzącego na głowie poznanej przed chwi;lą divy.
-Eev-Powiedział pokemon i przytulił się do Umbreonów... po chwili zobaczyłaś że to shiny Eevee!
Eevee wskoczył ci na ramiona po pożegnaniu z Umbreonami a Shinx dalej siedział ci na głowie
Użytkownik
- Jej... To musiało być dla ciebie straszne przeżycie... Ale... Nie ważne... - odparłam i przytuliłam ją. - Jej, jesteś Shiny! To super! - dodałam i przytuliłam ją jeszcze mocniej. Nie zwracałam uwagi na Shinx'a... - A, a ty... To jesteś... Eeee... - szepnęłam, postawiłam ją na ziemi i przeskanowałam PokeDex'em.

Szybko sciągnąłem Shinxa z jej głowy. Nie interesowałem się pokemonami więc nie wiedziałem o nich zbyt wiele..
- Huh? Pokedex... No to.. ja też go przeskanuję - wyjąłem pokedex i skierowałem go na Shinxa
Ostatnio edytowany przez Sasuke (2010-03-11 18:25:00)
( sry za brak obrazkof xD )
Shinx
Ataki:Warkot,Akcja
Eevee
Ataki:Pomocna dłoń,Machanie ogonem,Akcja
Użytkownik
- Hmm... A tamte Umbreon'y, to twoi rodzice, tak...? Co ty na to, żebyś była tak jak oni?